Digital lerret utskrift

Digitale lerretstrykk er en utmerket måte å tilføre effekt og tilpasse ditt interiør. Det er mange design og bilder tilgjengelig, eller du kan skrive ut dine egne fotografier. Å lage kunst fra dine personlige bilder ser ikke bare fantastisk ut, men lar deg også vise de mest verdifulle minnene i stedet for å ha dem gjemt i fotoalbum.

Lerretene ankommer strukket rundt en ramme og er klare til å henge eller bestiller dem u-strukket og får din lokale innrammer til å strekke og ramme det inn for deg. Nå tenker du sannsynligvis at det er flott, men hva med å montere det på veggen? Det er mange klebekroker på markedet, som gir en enkel rimelig måte eller montering av kunstverk. De holder godt fast og fjernes rent uten å etterlate rester eller forårsake overflateskader. Dette lar deg montere det digitale lerretstrykket ditt uten frykt for å skade veggene.

Det viktigste du må gjøre før du begynner å dekorere/ montere er imidlertid å planlegge plassen din. Hvert rom trenger et fokuspunkt, og det er helt akseptabelt å designe og hele rommet rundt det digitale lerretstrykket ditt ved å gjøre det til fokuspunktet. Bruk den til å bestemme fargeskjemaet i rommet eller velg et stykke som vil knyttes til ditt eksisterende fargevalg. Legg til mellomrom mellom bildene for å fokusere oppmerksomheten, eller vis forskjellige lerretstørrelser for å fortelle en historie og skape et dynamisk utseende.

For å fullføre rommet, match puter eller ornamenter med det digitale lerretstrykket og fargeskjemaet ditt. Ved å bruke dempede toner av hovedfargen kan stykket skille seg ut. De hvite veggene dine vil nå være det perfekte bakteppet for ditt nye digitale lerretstrykk.

Legg igjen en kommentar