Noen populære lampeskjermer

Stearinlys

Stearinlys er best egnet for å gi mest mulig lys uten å kaste skygger. Denne nyansen er spesielt egnet for underholdning, da dette er den rette blandingen av lys og skaper en avslappende og beroligende atmosfære.

Sylinderskjermer

Sylinderskjermer kutter en markant profil på bord- og gulvlamper og kan virkelig forbedre intrikate lamper. Sylinderfarger velges mer for design enn lysfordeler.

Empire Shades

Empire-skyggen er den mest tradisjonelle og ofte brukte formen for bordlampeskjermer. En imperiumskygge er formet slik at toppdiameteren er halve omkretsen av bunndiameteren.

Oval

Ovale lampeskjermer kaster et mer begrenset lys og passer best til lampestiler som gjenspeiler den ovale formen. Håndterte lamper og urneformer er spesielt populære for denne formen og stilen lampeskjerm.

Rektangel

Rektangulære lampeskjermer er valgt for sin stil og form, over lyset de kaster. Disse blir stadig mer populære de siste årene på grunn av den økte populariteten for moderne og moderne stiler. I kombinasjon med en lignende stillampe kan disse skape et friskt og moderne utseende for hjemmet ditt.

Legg igjen en kommentar